Kalendarium

Vårens milonguerohelg - en översikt

Osvaldo Roldán y Anna Maria Ferrara
fredag 15 mars, 2013 kl 18–22
Lignagatan 6

Estilo milonguero

Osvaldo Roldán & Anna Maria Ferrara är ett mycket uppskattat tangolärarpar hos medlemmarna i Tango Norte. De har besökt Stockholm under flera år och gör det även i år mellan den 15 och 17 mars. De både dansar och lär ut den täta dansstil som är vanlig i centrala Buenos Aires och som brukas benämnas Milonguerostilen. Du har därför möjlighet att både repetera eller förkovra dig i alla tre rytmer som förekommer i tangodansen: Tango, Milonga och Vals.

Lite bakgrundsfakta

Osvaldo Roldán är född i Argentina där han studerade tango och folkdanser. Senare dansade han i Ballet de tango y folklore i Provincia de Santa Fe och senare i Buenos Aires där han blev inspirerad av de bästa milongueros. 1990 flyttade han till Italien där han fortsatte sin karriär som dansare och lärare. Han har medverkat i många tangoshower med berömda koreografer. Han är känd i synnerhet för sin undervisningsteknik och sanna passion för milonguerostilen. Anna Maria Ferrara har lång erfarenhet av dans och av tango. Hon har undervisats av flertal legendariska lärare såsom Cacho Dante, Susana Miller, Milena Plebs, Luis Grondona, Osvaldo Zotto, Lorena Ermocida, Gustavo Naveira, Alejandra Mantiñan, Carlos Gavito och Roberto Herrera.

WORKSHOPS/KLASSER:

Fredag 15 mars:

Lördag 16 mars:

Söndag 17 mars:

OBS!!! Anmäler du dig och betalar innan den 15 mars kommer du att kunna få rabatt i form av tillgodo kvitton giltiga till praktikor och milongor anordnade av TN

TVÅ KLASSER: rabatt 20 kr

TRE KLASSER: rabatt 45 kr

FYRA KLASSER: rabatt 70 kr

FEM KLASSER: rabatt 100 kr

SEX KLASSER: rabatt 130 kr

SJU-ÅTTA KLASSER: rabatt 160 kr

Söndagen den 17 mars kl 18.00-22.00 UPPVISNING PÅ LA BALDOSA-STOCKHOLM

Arr: Svensk-Argentinska Tangoföreningen, TangoNorte

Tillbaka »