Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Kalendarium

Confiteria Infernal

Carlos Gavito & Maria Plazaola
lördag 28 augusti, 2004 kl 22 till söndag 29 augusti, 2004 kl 04
Berns Salonger
Tango 59° Stockholm City

Vi upprepar succén! Nattlig milonga i Stora Salen på legendariska Berns Salonger i Stockholm lördagen den 28:e augusti. Återigen sent: från klockan tio på kvällen ända till fyra på morgonen.

Konceptet är om möjligt ännu bättre: denna gång är ventilationen på (!), den yttre baren stängd (för en tangovänligare ljudvolym) och dansgolvet diskret avgränsat från restaurangbaren.

Bättre plats för nattlig tango får man nämligen leta efter. Trägolvet är perfekt, borden många, dukarna vita och baren vidöppen, och i den rymliga salen är rökning tillåten — och oavbruten njutning påbjuden.

I den fantastiska miljön ligger fokus på musiken. Det blir mycket guldålder, men också lite tidig och en del ny tango, i ett omväxlande, upplyftande men framförallt dansant flöde, med Peter Bengtson som DJ.

Dessutom: någon gång under kvällen uppträder den legendariske Carlos Gavito tillsammans med sin tangopartner Maria Plazaola.

För den som vill äta innan man dansar finns full meny på Terrassen till 23, och därefter finns nattmat i barerna fram till 04.

Hett välkomna till ännu en infernaliskt spännande tangokväll. I resten av huset spelas världslig klubbmusik, men i Helveteskondiset härskar återigen tangons fallne ärkeängel...

Om du vill gå förbi kön, föranmäl dig då till infierno@yumba.com så släpper dörrvakterna förbi dig när du än kommer. Men föranmälan är inte nödvändig, det är bara att dyka upp.

Inget klädtvång, förutom att skrynkliga kortärmade asfula teknisskjortor och dylikt är strictly verboten. Häng gärna in din skopåse i garderoben; där kan du även byta om mellan tandorna. Dansa, din djävul!

Mer information på www.yumba.com/confiteria/se.html

Kostnad: 100 kr per person.

Tillbaka »

För utskrift »ur Kalendariet
Visa alla »

ur Aktuellt

Mini-festival till nyår! Vi förbereder för att kunna ha en mini-festival kring n... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Övrigt »

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)