Kalendarium

Milonga på Chicago + WS

fredag 18 januari kl 19.30 till lördag 19 januari kl 00.30
Chicago

Fredagskväll på Chicago!

Vi inleder med Drop-in Workshop med Maria Garcia och Marta Negrin 19.30 - 20.30. Tema: Eleganta, rappa sekvenser i milonga! Maria och Marta utlovar träning i navigation på pistan, med sekvenser för avancemang i dansriktning, såväl som för cirkulär rörelse. WS:en passar dansare med olika erfarenhet och innehållet kan anpassas till den nivå där du själv befinner dig.

WS:en kostar 180 kronor. Studentpris 150 kronor.

Maria och Marta driver MMTango tillsammans. De betonar den argentinska tangons kombination av kroppskännedom med harmonisk kommunikation inom paret. De arbetar med tangons rörelser, men också med den sociala dansens uttryck - historiskt såväl som i samtiden!

Milonga från kl 20.30 med DJ: Mathias Denk

Café Chicago har öppet för oss och säljer smårätter, snacks och förfriskningar.

Milonga: Medlemmar 80 kronor. Våra gäster betalar 120 kr. Självklart går det att bli medlem på plats - och då ingår milongan!

Det går bra att betala med kort och med swish (men inga kontanter).

Café Chicago däremot vill bara ha kontanter.

Varmt välkomna att dansa in helgen med Tango Norte!

Varje fredag! WS 19.30-20.30. Milonga fram till 00.30.

Information om lärare, tema och DJ uppdateras allteftersom det spikasInformation till dig som betalar/har betalt medlemskap i Tango Norte på Chicago För att du skall kunna få medlemsförmåner som billigare inträde på Chicago och på praktikorna, så måste du finnas med i Tango Nortes medlemsregister. Medlemsregistret är webbaserat. Du registrerar dig själv här på webben (Klicka på Bli medlem/registrera dig i vändterspalten). Kassören kommer sedan att markera att du har betalt.

Tillbaka »