Kalendarium

Milonga på Chicago

DJ Aldo Villanueva
fredag 23 oktober kl 20–23.59
Chicago

Milonga på Chicago

Avrunda veckan på Chicago! Så här i Corona-tider har vi ett nytt concept. Det är färre gäster - men vi bjuder istället på en intim atmosfär i en lyxig inramning med möjlighet till supé och topp-DJ:s. I serveringen finns sedan vin, öl och läskande alkoholfria alternativ.

Vill du äta supé? Du bokar den här! Supébokningen är individuell så var och en i ett par måste boka sin egen mat. Du som förbokar supén får ett bättre pris, och dessutom riskerar du inte att maten tagit slut just när du vill äta... Supebokningen öppnar när menyn är klar - oftast på tisdagen innan milongan- och stänger vid midnatt natten mellan torsdag och fredag.

Vi följer förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Antalet gäster är begränsat - så att vi säkrar 50-personersgränsen. Vi litar på att du avstår från att deltaga om du känner dig det minsta sjuk! Platserna bokas parvis och möblemanget är luftigt. Maximalt 15 par får dansa samtidigt och efter varje tanda lämnar alla dansgolvet. Klicka för att se våra fullständiga Corona-regler. Boka och betala i förväg - säkra din plats genom att välja kortbetalning! Den genomförs direkt. Ev. kan det bli ett fåtal drop-in platser -för par - om det finns platser kvar på fredag kväll.


Om bokningen: När bokningen öppnat och du loggat in dig syns "Boka plats"-knappen här nedanför. Klicka på den! Sök efter din tilltänkta partner och klicka för den rätta. Du måste kunna hens namn och hen måste vara medlem i Tango Norte. Ni får sedan båda ett bekräftelsemail. Var och en betalar för sig i kundkorgen.

Du som ännu inte är medlem registrerar dig (se vänsterspalten) - sedan kan du eller din danspartner genast boka in dig. I kundkorgen får du sedan välja på att bli medlem eller att betala en mindre bokningsavgift.

Singelanmälningar accepteras inte nu i Corona-tider. Hittar du inte din tilltänkta partner? Boka inte in dig som singel utan maila oss! Om du inte minns ditt användarnamn eller har problem maila: webmaster@tangonorte.com

Kostnad: 120 kr per person.
Max antal deltagare: 18 par.

Bokningsperioden avslutades fredag 23 oktober kl 09.59.

Om du har frågor angående evenemanget, kontakta Eva Lindroth eller Tomas Larsson.

Tillbaka »