Kalendarium

Milonga på Chicago

DJ: Jerzy Dzieciaszek
fredag 17 september, 2021 kl 20–23.59
Chicago

Milonga på Chicago!

Avrunda veckan på Chicago! Här erbjuds de bästa fredagsmyset i underbar tango-miljö med musik av topp-DJ:s från när och fjärran. I serveringen finns sedan god mat samt vin, öl och läskande alkoholfria alternativ.

Kvällens supé hel portion 125 kr, halv portion 75 kr.

För att det säkert skall räcka till dig sms:ar du Margaret på 072-8362236 senast fredag kl 16 (det räcker med att ange om du vill ha kött eller fisk) Betalning på plats.

Antalet gäster på milongan är begränsat enligt myndigheternas föreskrifter, så därför måste du boka plats i förväg. Det är singelanmälan så balansen mellan förare och följare övervakas inte. Men om du - och många andra - tar med sig någon ni gillar att dansa med så blir det bra ändå!

Varmt Välkomna!


Om bokningen: När bokningen öppnat och du loggat in syns "Boka plats"-knappen här nedanför. Klicka på den!

Var och en bokar sig själv. Du som ännu inte är medlem registrerar dig (se vänsterspalten) - därefter kan du genast boka in dig. I kundkorgen får du sedan välja på att bli medlem eller att betala en mindre bokningsavgift.

Om du anmäler dig trots att det är fullt så hamnar du på väntelista. Men betala INTE innan du fått besked att du kommer med. Det blir bara besvär att få pengarna tillbaka! Alla på väntelistan avbokas torsdag kl 18! Om det blir avbokningar efter det så går de platserna till dem som hittar dem först.

Förhinder? Var en tangokompis och avboka! Då kommer någon med och blir fantastiskt glad - och du kan få dina pengar tillbaka.

Om du inte minns ditt användarnamn eller har problem maila: webmaster@tangonorte.com

Kostnad: 120 kr per person.
Max antal deltagare: 50 deltagare.

Bokningsperioden avslutades fredag 17 september, 2021 kl 17.

Om du har frågor angående evenemanget, kontakta Tomas Larsson eller Eva Lindroth.

Tillbaka »