Start page

Calendar
News
Forum

About Tango Norte
Groups & Contacts
About tango
Links

Register yourself
-- Become a member


Member name

Password


Forgot your password?

 

Svenska menyer, tack.

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Alla forumAlla ämnenAlla inläggNytt inlägg

Öppet forum

Övrigt

Sök efter
Det här ämnet har 735 inlägg och har lästs 1354093 gånger.Senaste överst
[1] 2 3 4 5 ... 70 71 72 73 74
Peter Bengtsonthursday 29 January, 2004 at 23.05 Direktlänk

Vi har nu öppnat Tango Nortes nya webbplats, till och med lite tidigare än planerat – välkomna!

Jan Fredrikssonfriday 30 January, 2004 at 12.49 Direktlänk

En viktig skillnad mot den gamla sajten är att mycket nu bygger på att var och en loggar in med sitt eget namn och password. Det finns inte längre något gemensamnt password / användarnamn. Inloggningen är en central del av användningen av den nya sajten och av ditt medlemsskap. Tanken är att man nu i hög grad ska administrera sitt eget medlemsskap, adressändringar, vilka utskick man vill ha, sina kursanmälningar etc. Man får även påminnelser om kurser man anmält sig till, försenade betalningar mm.....

Med denna sajt har vi har gjort en stor ansträngning för att minska mängden administrativt arbete i föreningen, för kassör och andra. Vi vill ju dansa tango, inte administrera den.

Ta alltså för vana att logga in när du besöker sajten. Användarnamn och password har skickats ut till alla som uppgivit epostadress.

Fredrika Gullfot (gäst)saturday 31 January, 2004 at 12.38 Direktlänk

GRATTIS webbgruppen till nya sajten! Det ser fantastiskt ut, tack för ett kanonjobb - inte minst vad gäller den snygga layouten. Tack tack. /Fredrika

Graciela Soriasaturday 31 January, 2004 at 12.40 Direktlänk

Hej allihopa! Vilken jættehøftig hemsida!!!.

Bæsta tango-hælsningar från en smøvøt (regnig) Kæpenhamn OBS! Alla danskar som jag har "romansat" med på dansgolvet har nu føtt færeningens eminenta URL.

Juan Francisco Arques (gäst)monday 16 Februari, 2004 at 17.21 Direktlänk

Jag vill veta vilken rättighet har Föreningens sajt att publicera privata angelägenheter på hem sidan.Jan tillhör inte Svensk-Argentinska Tango Föreningen och jag tänker inte passera den inlägg som den medlem har skrivet om våld utanför föreningens lokaler. Det är TingsRättens ensak om det är våld eller ej. Det är andra gången som den medlem har satt en inlägg med Föreningens medgivande. Första gången Datainspektionen tvingade Föreningen att ta bort den förtal inlägg som den medlem gjorde sig skyldig till den anmäldes till polisen och ligger hos åklagaren för vidare behandlig. Datainspektionen har kontaktas igen och jag väntar på ett svar från dem för att gå vidare, som föra gången.

Peter Bengtsonmonday 16 Februari, 2004 at 19.07 Direktlänk

Det som publiceras på den här webbsajten är den enskilde medlemmens privata åsikter, vilket klart och tydligt står angivet på inmatningssidan. Det är därför inte föreningen som publicerar inlägg, utan enskild person, och föreningen ger inte, och behöver inte ge, sitt medgivande innan publicering. Föreningen ställer sig inte nödvändigtvis bakom de åsikter som var och en för fram, utan var och en är personligen ansvarig för det som sägs. Moderatorerna för den här sajtens webbforum tar däremot bort sådant som inte är i linje med sajtens policy och/eller svensk lag.

Du syftar på ett inlägg som en medlem skrivit på det slutna forumet som endast medlemmar har tillgång till. Det slutna medlemsforumet innehåller inlägg som är relevanta endast för medlemmar och som inte kan läsas av andra än föreningens medlemmar. Meddelandet i fråga är klart och tydligt en partsinlaga i en föreningsfråga. Ansvaret för innehållet i det inlägget vilar helt och hållet på den medlem som skrev det.

Den här webbtjänsten följer i alla tillämpliga delar de publicistiska regler som gäller i Sverige. Datainspektionen har inte tvingat Tango Norte att ta bort något publicerat inlägg, och Datainspektionen sysslar inte heller med förtalsärenden.

Roland Öster (gäst)thursday 4 March, 2004 at 15.27 Direktlänk

Biljetter till Tango Emocion onsd 17 mars.

Tyvärr har jag fått förhinder att gå på föreställningen. Därför har jag två biljetter till salu. Parkett Vänster bänk 4, plats 112-113.

mitt mobilnummer är 0733-983248 // Roland Öster

jonnielistherby@hotmail.com (gäst)friday 19 March, 2004 at 10.16 Direktlänk

Hola, alla tangodiggare! Skulle det inte vara trevligt med en tangofestival här på Åland och låta öst möta väst? Jag tänker mig en het sommarhelg med kurser uppvisningar och - förstås - dansa dansa dansa... Jag kan fixa det, om intresse finns. Måsarna skriar i ljusa sommarnatten, vinet flödar, pannorna blänker och musiken trycker på... KOM TILL ÅLAND OCH DANSA TANGO!

Mr Walker

Peter Bengtsontuesdag 30 March, 2004 at 15.49 Direktlänk

Jag har precis varit på Åhléns vid Sergels Torg och kollat utbudet av argentinsk tango. Tidigare var det mycket bra. Nu finns där totalt 18 CD:r, plus tiotalet Piazzolla. Efter att ha lyssnat igenom rubbet kan jag meddela att det inte finns någon som helst anledning att handla där längre. Alla inspelningar utom ett par är från 1970-talet, långt efter guldåldern och är fulla av flyghangarseko, elorglar, trumset, vibrerande sångare och annat man klarar sig utan.

Det gör att de två ställen i Stockholm som nu har tango är Multi-Kulti på St Paulsgatan på Söder, samt Restaurang Pelé på Upplandsgatan. Av dem har Pelé det överlägset största utbudet. Om man bara kunde övertala Andrea att snarast fixa möjlighet till provlyssning – för det finns på Åhléns och Multi-Kulti – så blir Pelé det självklara stället att handla tangoskivor på i Stockholm.

Graciela Soriatuesdag 30 March, 2004 at 17.12 Direktlänk

Peter, det är väl inte så konstigt. Åhléns har haft ett stort CD-rea de senaste dagarna ... ... jag tror att rean pågår fortfarande ...

Det gäller att kolla deras utbud igen om några veckor!

[1] 2 3 4 5 ... 70 71 72 73 74
Alla forumAlla ämnenAlla inläggNytt inlägg


from the Calendar

tomorrow
Måndagspraktika special: WS med Marcelo Almiron

we 1 Dec
Praktika med instruktion på grundnivå och uppåt

fr 3 Dec
Milonga på Chicago med Maria Filali & Sigrid Van Tilbeurg

mo 6 Dec
Måndagspraktika

tu 7 Dec
Milonga musical seminarium

we 8 Dec
Praktika med dans på grundnivå och uppåt
Visa alla »

from News

Vaccinationsbevis Från 1/12 krävs vaccinationsbevis på event för mer än 1... »

Tangoprogram på närradion Låt oss prata Tango med José Delbono sänds återigen på ... »

from the Forums

Öppet forum: “Tangovänner! Måndagen den 26 april är temat för kvällens "Låt oss pra...” »

Öppet forum: “Måndagen den 19 april är kvällens tema för "Låt oss prata tango": Arke...” »

(Log in for other forums)