Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

En klar framgång

Hej tangovänner!

Sommaren rullar på i Storstaden. Uppåt 30 grader på dagarna och över 20 under ljuva sommarkvällar. Skansen har haft sin sista tangokväll på Galejan. Utan att ha gjort någon exakt avstämning med Skansen så får nog evenemanget anses vara stor succé.  I vart fall för vår del. En försiktig bedömning räknar in minst 1 200 besökare på de sex kvällarna. Varje introduktion har haft minst 150 deltagare – någon kväll över 200 – vilket för vår del har varit rekord.

Dessutom har föreningen och den argentinska tangon fått en del uppmärksamhet i media. Vi ska redan i höst ta upp diskussionen med Skansen om nästa års evenemang. Det är alltså inte osannolikt att det blir repris nästa sommar. I vad mån detta ger en större tillströmning av medlemmar till föreningen och våra nybörjarkurser går ännu inte riktigt att utläsa. Men mycket pekar i den riktningen. Därför är det viktigt att föreningens instruktörer är beredda att hjälpa till när kursgruppen kallar.

Tack till alla som bidragit till evenemangets framgång. Ett speciellt tack till Gunnar Gelin som i stort sett på egen hand har sett till att orkestrar och instruktörer har varit på plats och som dessutom skött kontakterna med Skansen.

Hösten är inte här än men planeringen är i full gång med många utländska lärarpar som vill hit och förmedla sina kunskaper. På nästa medlemsmöte kommer vi att diskutera dels vilken profil föreningen ska ha när det gäller externa instruktörer och dels vad föreningen vill förmedla vid egna kurser med interna instruktörer. Använd gärna medlemssidan för diskussion kring detta. Och missa inte medlemsmötet den 31 augusti.

Nytt från och med den 1 augusti är att alla kurser ska betalas i förskott samt att medlemsavgiften ska betalas senast i samband med kursanmälan. Förskottsbetalning underlättar för den som gör bokföringen, men framför allt undviker vi tomma platser på kurserna, folk som anmält sig och sedan inte kommer. Det är orättvist mot dem som står i kö och kunde ha kommit med. Vi har en mycket spännande höst framför oss med ett stort utbud av kurser och nya och etablerade instruktörer.

Väl mött på pistan

Tor-Björnur Kalendariet
Visa alla »

ur Aktuellt

Inga meddelanden.

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)