Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Hej och hej då!

För något år sedan skrev jag i en ledare att den dan jag slutar dansa så får ni sparka ut mig, men det behövdes dessbättre aldrig. Nu vill jag tacka alla som varit med i föreningsarbetet under fyra år som varit mycket givande för mig personligen.

På slutet blev det kanske i mesta laget – då var det alltså dags att lämna över till andra friska krafter, som kan fortsätta att utveckla föreningen.

Själv hoppas jag fortsätta att hålla kurser, spela musik och sköta hemsidan så länge styrelsen och medlemmarna vill det. Och framför allt fortsätta dansa.

Jag vill också passa på att hälsa den nya styrelsen välkommen och önskar den lycka till!

Jan Fredriksson

Tango fångade mig för mer än fyra år sedan på Pelé. Lärde mig 8CBwDBS. (Åtta-stegs-salidan). Sedan fortsatte jag med kurser. Men jag är otålig och vill kunna allt direkt. Därför har jag ibland känt mig usel och gjort uppehåll. Under lång tid befann jag mig 8CB-träsket och trampade en hel del damer på hälsenan.

Nu kan jag få till en ocho, ibland två. Med rätt partner kanske en boléo. Det händer att jag vågar mig på en salida cruzada. Jag gillar milonguerostil och önskar att vi hade fler kurser i den sociala dansen. Susana Miller tröstade mig när jag kände mig träig och hopplös på en kurs hon höll nyligen. “Man är alltid nybörjare när man utvecklas – fast på en ny nivå”, sa hon.

Med de orden klingande i örat håller jag tillsammans med Lilian Strömberg min första nybörjarkurs på Tantogården.

Hela hösten tackade jag nej till ordförandeskapet. Dels för att jag inte kände er tillräckligt och dels för att jag kände att jag aldrig skulle kunna fylla Jannes kostym. Nu känner jag flera av er lite bättre och några av er känner kanske mig, men jag kommer fortfarande att gå i min egna kläder.

Så nu sitter jag här och är på väg till mitt andra styrelsemöte. Jag har många års erfarenhet av föreningsarbete och jag hoppas att jag kan bidra med det i TangoNorte.

I föreningen tror jag flera frågor är av vikt under året som kommer:

  1. Att vi får egen fast lokal där huvuddelen av våra kurser och milongas kan hållas.
  2. Att vi kan sprida tangon även till yngre åldersgrupper.
  3. Att fler i föreningen vill delta med något. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
  4. Att vi fokuserar på glädje och gemenskap i föreningen.

När detta har kommit i tryck har också vår andra del av årsmötet hållits och styrelsen får förhoppningsvis arbetsro och förtroende att arbeta för alla tangueras/os bästa under 2003.

Tack för förtroendet

Tor-Björn Willberg

På årsmötet den 16 februari valdes Tor-Björn Willberg till ny ordförande i Svensk-argentinska tangoföreningen. Övriga ordinarie medlemmar i den nya styrelsen är Rolf Liljebäck (sekreterare), Teresa Valle (vice ordförande), Gunnar Gelin (vice sekreterare), Andrés Kuajara (kasssör), Birgitta Lindberg (vice kassör), Göran Ottenfeltoch Henrik Johansson. Suppleanter är Sebastian Samban Lindqvist, Linda Stejskal och Ewa Thibaud. Till revisorer valdes Anne-Christine Viljanen och Stellan Brodén.ur Kalendariet
Visa alla »

ur Aktuellt

Inga meddelanden.

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)