Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...

Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Tangovänner!

2003 är äntligen till ända och i skrivande stund sitter en X-Presidente förkyld på sin kammare och försöker summera året och det nu avslutade årsmötet; ett drama i tre akter.

2003 blev ett år med en något för stor kostym och för stora åtaganden i förhållande till behovet och önskningarna hos medlemmarna. Det resulterade också i ett alltför lågt deltagande på kurserna både på återkommande workshops och under Tangofestivalen.

Milongorna var däremot alltid välbesökta. Det kunde dock inte rädda ekonomin utan 2003 blev föreningens första förlustår. Alla jag kom i kontakt med såväl under året som i synnerhet Tangofestivlen berömde oss för vår verksamhet och för vårt engagemang i den svenskargentinska tangovärlden.

Visst, föreningen och styrelsen fick kritik för olika åtaganden och överenskommelser, men vi gjorde vid varje tillfälle så gott vi kunde med våra begränsade resurser och kunskaper. Jag har personligen lärt mig jättemycket om föreningen, om styrelsearbete och om mina egna begränsade resurser i sammanhanget.

Det har varit ett lärorikt år. Nu önskar jag Graciela och föreningens tolvmannastyrelse lycka till för 2004 och tänker för egen del ägna året mindre åt administration och mer åt dans.

Tack för mig!

Nu när årsmötet är avslutat kan vi inrikta oss på framtiden. Ansträngningarna för att i perspektiv förbättra föreningens ekonomiska och sociala välstånd kommer att bli omfattande, men öntskan att kunna umgås för att dansa tango och jobba tillsammans är också väldig stor.

Låt oss med hjälp av dansen binda ihop vårt lilla tangosamhälle. Låt oss använda de positiva effekterna av dessa ”andliga övningar” som också omfattar en viss fysisk träning, för att ”lindra spänningarna”.

Det är klart att den ekonomiska situationen inte är den bästa men jag hoppas att vi med alla medlemmarnas hjälp kommer att förvandla underskottet till ett positivt resultat.

Jag tar tillfället i akt och tackar den föregående styrelsen och dess ordförande Tor-Björn Willberg för deras insatser under den gångna perioden.

Som tillträdande ordförande tackar jag föreningens medlemmar för förtroendet och lovar att anstränga mig för att tillsammans med mina styrelsekollegor genomföra min uppgift på bästa möjliga sätt!

Många tangokramar!ur Kalendariet

on 28 sep - må 3 okt
Workshop-helg med Lya Elcagu och Tate di Chiazza


i morgon
Workshop 3: “Organic Embrace”
Workshop 4 "Making Art with Your Free Leg"

må 3 okt
Workshop: Tune into Turns med Lya & Tate på Lignagatan

ti 4 okt
Milonga musical seminarium

on 5 okt
Minikurs 1 Tango Tre tillfällen 5, 12 och 19 oktober
Visa alla »

ur Aktuellt

Festival! Visst blir det nyårsfestival i år! Blockera 30/12 - 1/1... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Övrigt »

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

(Logga in för övriga forum)