Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Det måste finnas en viss ordning även på dansgolvet …

Först och främst ett stort tack till Andrés Kuajara som gjort ett enormt arbete med föreningens kassa och önskar den nya kassören Evert Kring lycka till.

Det är värt att tänka på att all verksamhet i föreningen utförs av frivilliga. Ingen är egentligen skyldig att göra någonting. Jag vill därför varmt tacka för alla frivilliga insatser som utförs av föreningens medlemmar för tangos bästa. Och självklart skall volontärerna inte behöva betala för att komma till ett evenemang och jobba. Dock så råder nu en viss ”anarki” avseende tolkningen av reglerna vid frivilligt arbete. Som en följd av detta from maj återkallas alla gamla regler rörande dessa insatser! Styrelsen har formulerat nya med hänsyn till dagens ekonomiska läge. Följaktligen träder de nya reglerna i kraft med omedelbart verkan.

Attestreglerna när det gäller den ekonomiska verksamheten i föreningen skall ses över. För närvarande går vi igenom vem som har rätt att anskaffa varor och tjänster. Idag gäller alltså tills vidare följande: alla utgifter måste först förankras/godkännas med dem som har attesträtt (ordförande, sekreteraren och kassören) för att fakturorna/kvittona därefter ska kunna bli vederbörligen attesterade/återbetalade.

Nu till den trevliga avdelningen. På sommaren under fem torsdagkvällar med start den 1 juli dansar vi åter igen på Galejan. Projektgruppen som organiserar detta evenemang består av Joel Ståhl, Per Arenlid och Gunnar Gelin.

Övrig sommarplanering pågår för fullt. Det ska publiceras via vår eminenta hemsida och Tangonyttigheter.

Föreningen får stort och fint besök den tredje helgen i maj då Roberto Herrera och Natacha Poberaj kommer hit för att hålla workshop. Det blir också en ”megamilonga” med gudomlig dansuppvisning av de. Missa inte det!

Höga boleos!

Graciela Soria, ordförandeur Kalendariet

i morgon
Måndags-Temapraktika
Sök partner till måndagspraktikan

on 24 jan
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

må 29 jan
Måndags-Temapraktika
Sök partner till måndagspraktikan

on 31 jan
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.
Visa alla »

ur Aktuellt

Inga meddelanden.

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Kvarglömda saker »

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)