Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Social tango

Tangoåret 2012 närmar sig sitt slut och en regnig novemberdag som denna blickar jag bakåt och märker att ofta och mycket har det dansats vid föreningens olika aktiviteter och fylls av pur glädje.

Det är många medlemmar och gäster som jag hoppas känt sig välkomna att dansa med oss i Tango Norte. Min ledstjärna när det gäller tango är insikten om att tango inte bara är en social dans utan minst lika mycket socialt umgänge. På praktikorna och milongorna träffar vi vänner, bekanta, gäster och vid sidan av dansen pratar vi, skojar vi ... helt enkelt umgås. Min ambition är att föreningens evenemang ska genomsyras av en positiv och välkomnande attityd, så att både nya och gamla medlemmar samt de helt nya inom tangon ska vilja stanna hos oss, engagera sig i föreningens aktiviteter och förkovra sig i dansen vi alla älskar.

Sensommarens stora händelse för föreningen var Tango Lovers-helgen, 10-12 augusti, som lockade många gäster från såväl Stockholm som övriga Sverige och flera europeiska länder. Registrering för 2013 års Tango Lovers (23-25 augusti) börjar den 4 mars. Ett datum att minnas.

Under hösten har vi haft besök av två lärarpar: Jenny Gil och Frank Obregón som återkommer den 6-10 februari och Leo Calvelli med Eugenia Usandivaras som för andra året i rad stod för fantastiska kurser i oktober.

Våra praktikor har varit mycket välbesökta och alla har sin egen profil, från onsdagens Alvik med både nybörjarintroduktion, två parallella kurser samt träningsdans till musik vald av föreningens dj:s till måndagens temapraktika där medlemmarna arbetar hårt i två timmar med hjälp av föreningens instruktörer genom söndagens La Baldosa där vi förutom kurs i tango med Gustavo Salcedo även underlättar det sociala umgänget med bord runt pistan och matservering. Alla dessa aktiviteter är möjliga tack vare det stora engagemanget som medlemmarna visar i allt från planering till det praktiska genomförandet. STOR TACK TILL ER ALLA!

Föreningens arbete under resten av året är mest inriktat på Stockholm Tango Festival 2013. Du kan läsa om hela festivalen via en länk på vår hemsida och från kalendariet i mittuppslaget. I år är vi åter på Dieselverkstan den 30 och 31 december medan alla kurser, eftermiddagsmilongorna och Farvälsmilongan hålls i Alvik. Välkommen att fira med oss!

Vill avsluta nu med en sommartanke inspirerad av de många medlemmarnas önskan om att dansa utomhus: Tango Norte flyttar ut till Stockholms sommargrönska. Varje onsdag från juni till augusti , vid 13 tillfällen, kommer Tango Norte att driva tango i Årsta – i år med tak varje gång. Sommarkortet kommer att finnas till salu från januari 2012.

Å styrelsens vägnar och även å mina egna vill jag önska er God Jul och Gott Nytt (Tango)År 2013 med förhoppning om att vi ses på föreningens evenemang både som deltagare och emellanåt som volontär.

VÄLKOMMEN ATT DANSA MED OSS!

VÄLKOMMEN ATT UMGÅS I TANGONS TECKEN!ur Kalendariet

i morgon
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 26 apr
Milonga på Chicago + WS med Marcelo Almiron

må 29 apr
Måndagspraktika

on 1 maj
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 3 maj
Ingen Milonga på Chicago 3/5!

må 6 maj
Måndagspraktika med Mariana Soler (Buenos Aires)
Visa alla »

ur Aktuellt

Extra årsmöte Extra årsmöte och Medlemsmöte blir det måndag 13/5 Se m... »

Adjöss med kontanterna! Det blir jobbigare och jobbigare att hantera större män... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

Övrigt »

(Logga in för övriga forum)