Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

En spännande höst

Det känns verkligen som en mycket inspirerande utmaning att efterträda en sådan erfaren journalist som Ewa Thibaud med tidigare meriter som utrikeskorrespondent. Tack och lov försvinner inte Ewa helt och hållet utan hon fortsätter att ta hand om tidningens layout och utskick.

Jag är uppvuxen med tangomusik i mitt hemland Uruguay, dock har jag inte dansat tango under hela mitt liv. Jag blev medlem i Svensk-argentinska tangoföreningen (Tango Norte) 1996 och jag har dansat tango regelbundet sedan dess.

Förutom min nya roll som redaktör är jag även tangoinstruktör, medlem i instruktörsgruppen och i gästlärargruppen. Vad gäller yrkeslivet är jag statsanställd och arbetar med projektledning inom ramen för IT-infrastruktur och teknisk plattform.

Inför den kommande hösten har Tango Norte planerat flera spännande aktiviteter som alla medlemmar säkerligen ser fram emot. Ett av dessa evenemang, som jag personligen tycker kommer att bli mycket intressant, är besöket av Pilar Álvarez och Claudio Hoffmann. Det handlar om två magnifika dansare och tangolärare som självklart kommer att sätta sin prägel även på vår lilla tangovärld i Stockholm. Min första kontakt med dem härstammar från en tangokurs i Helsingborg för två år sedan, då jag blev djupt imponerad av deras yrkeskunnighet både som lärare och dansare. Det gäller att redan nu planera in helgen den 22–24 oktober så att man inte missar ett gyllene tillfälle att ta klasser för detta världskända tangopar.

Jag passar på att tacka de personer som regelbundet skickar sina bidrag till tidningen och hoppas att fler vill ansluta sig till den skaran. Vi ses på dansgolvet

Ruben Ciano

ruben.ciano@tangonorte.com

ur Kalendariet

on 19 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 21 dec
Milonga på Chicago med julavslutning

fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
Stockholms Tangofestival 2018


fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
STOCKHOLM TANGO FESTIVAL 2018


fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
Milongapass


fr 28 dec
Pre-Festival Milonga på Chicago + WS
Visa alla »

ur Aktuellt

Jubileumsbok Tango Norte 30 år Till vårt 30 års jubileum ger Tango Norte ut en Jubileu... »

STOCKHOLM TANGO FESTIVAL 2018 Nyårsfestival! årets höjdpunkt! Se programmet här!! »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)