Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Nya krafter behövs

Tangovänner!

Det torde väl vara allmänt känt vid det här laget att jag inte kommer att fullfölja mitt uppdrag, utan endast kommer att verka som ordförande till årsmötet nästa år.

Det är därför fritt fram att nominera din kandidat till valberedningen där ¿Graciela Soria?, Raúl Chagallo, Inger Örtenblad, Jan Fredriksson och Leena Paloranta ingår. De behöver säkert hjälp med kandidater till andra funktioner också, se vidare på hemsidan.

Danssäsongen är i full gång och de utländska gästerna radar upp sig i höstmörkret. Under samtliga vintermånader kommer vi att ha utländska gäster och i november kommer vi att ha en mini-vintervecka med Veronica & José vilket presenteras inom kort på hemsidan. Se också kalendariet.

Helt i enlighet med vårt syfte kommer vi att sprida den argentinska tangon tillsammans med andra arrangörer och låter därför paret uppträda och undervisa på fler ställen i Stockholm och Uppsala till gagn för såväl tangon som våra medlemmar.

Nyårsveckan är också inne i en mycket intensiv fas och såväl artister som orkestrar engageras just nu. Det är ännu lite tidigt att ge alla detaljerna, men lite information kan du läsa på sidan 16 och 17 i den här tidningen.

Som vanligt saknas det singelherrar till nästan alla workshops. Det är det fina med att vara singelherre i en dansförening: det är alltid gott om damer. Anmäl dig till våra kurser –- det lönar sig alltid mångfalt.

Flera medlemmar har vänt sig till styrelsen för att det är svårt att se skillnad på föreningens evenemang och övriga arrangörer, i synnerhet som det ibland är samma personer fast i olika skepnader.

Vi kommer att göra en översyn av hemsidan och bland annat skilja tydligare på våra och andras evenemang. Har du idéer på hur sidan kan förbättras? Vänd dig till styrelsen eller Jan Fredriksson med synpunkter. Vi behöver också personer som praktiskt kan hjälpa till att göra hemsidan till Sveriges bästa tangosida.

I synnerhet i höst kommer det att behövas många händer och fötter som hjälper till på praktikor, milongor och gästande besök. Flera av våra aktiva medlemmar sliter ut sig i sin iver att göra evenemangen lyckade. Därför uppskattas det alltid om du kan dela med dig av din tid, en stund i kassan, som DJ, i serveringen eller på annan plats som du tror du kan bidra med. Vänd dig till styrelsen eller den som ansvarar för respektive evenemang. Du kan också anmäla ditt intresse på hemsidan. En sak är säkert, allt du bidrar med i TangoNorte uppskattas av alla i föreningen.

En kan inte göra allt – men alla kan göra nåt.

Tor-Björnur Kalendariet
Visa alla »

ur Aktuellt

Inga meddelanden.

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)