Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Föreningens 20:e tangoår

Nu när vi närmar oss det nya året är det kanske bra att göra en resumé av det gångna även om det inte är slut än ...

Tango Norte har 2008 fyllt sina första unga 20 år och det firade vi, som bekant, i maj månad tillsammans med våra medlemmar, våra vänner från tangoscenen samt distingerade gäster på Operaterrassen.

Sommaren har också inneburit en del tango; där kan man bland annat nämna det nya arrangemanget i Kungsträdgården som på grund av det dåliga vädret tyvärr inte sträckte sig till mer än ett enda tillfälle. Men viljan finns både hos oss och hos de ansvariga i Kungsträdgården och meningen är att arrangera evenemanget igen under 2009 med fler tillfällen och längre danstid.

Sommarmilongorna i paviljongen i Stora Skuggan är ett kapitel för sig och de rekommenderas varmt.

I vilket fall som helst har Galejan, även i år, varit föreningens ”tangoprimadonna” i sommar. Förutom våra vänner från Kriminal Tango, har Cuarte Tango och den underbara serbiska orkestern Beltango gästat oss denna gång. Vi hoppas att även nästa sommar kunna fortsätta med detta glada och trevliga evenemang.

Vi har också under det aktuella året organiserat en del fester och kurser med både interna och externa lärare. Våra prácticas på måndagar, onsdagar och söndagar har också haft en utmärkt respons från våra medlemmar och tangovänner.

Men som sagt, året är inte slut än. Vi har fortfarande framför oss vårt största evenemang, Tangofestivalen 2008-2009. Detta kommer som vanligt att bli slutet på det gångna tangoåret och början på nästa. Det är ett utmärkt tillfälle för oss i föreningen att möta andra tangovänner från när och fjärran. Jag hoppas att alla dessa tangoentusiaster även denna gång ska förenas i en skål för tangon och det nya året.

Allt det ovan nämnda har varit möjligt tack vare volontärernas insats. Jag hoppas att flera medlemmar blir delaktiga i föreningens arbete under nästa år. Det är härligt med tango och med föreningslivet, men det kräver ideella prestationer och engagemang.

Jag tar tillfället i akt och tackar alla som på ett eller annat sätt har medverkat för att förverkliga våra mål. Utan er kan föreningen inte existera.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Ruben Cianour Kalendariet
Visa alla »

ur Aktuellt

Inga meddelanden.

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)