Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Ledare

Nu spurtar vi

Det börjar dra ihop sig till årets största och sista händelse, nämligen Nyårsfestivalen, där halva medlemskåren och hela kassan står på spel. Festivalen (sex dagar) omsätter ensamt nästan hälften av föreningens totala verksamhet. Ett jätteevenemang således.

Före det ska vi också dansa milonguerostyle med Monica Maria & Osvaldo Roldán. Det finns också interna kurser under december. Se annan plats i husorganet och på hemsidan. Hösten har varit slitsam för många i föreningen och styrelsen, med minst ett utländskt besök per månad. Och i november en ”minifestival” med Veronica & José i dagarna tio samt dessutom Maryline & Vincent den avslutande helgen och under hela förlängda veckan samarbete med Pelé och andra tangoarrangörer. Flera av oss nådde vår gräns. För mig personligen har detta år varit både slitsamt och med inslag av hjärtproblem.

Dessa var dock övergående, men ändå en varningsklocka. Jag förstod när jag motvilligt tackade ja till uppdraget som ordförande att styrelsen hade mycket att göra. Det var lätt att se att min föregångare Jan jobbade hårt för föreningen och dess utveckling. Och jag kände mig ganska kort bredvid honom. Men det var kul i valberedningen förra året och det var jätteroligt att delta i nyårsfestivalen 2002. Därför ville jag bidra när jag blev tillfrågad. Jag har en hel del föreningskunskap som jag ville tillföra till entusiasmen och engagemanget i föreningen. Det har inte alltid blivit som jag tänkt mig.

Arbetet i styrelsen har för min del präglats väldigt mycket av plikt och mindre av glädje och lust. Vad jag som ordförande borde göra åt än det ena än det andra har haglat över mig via telefon och mejl. Och ofta också direkt vid praktikor och möten.

Fast nu tar jag ett sista krafttag den sista månaden, som ju i övrigt är fri från stress och brådska Vill du också bidra så anmäl dig till dem som är ansvariga för respektive evenemang.

God Jul och Gott Nytt År.

Tor-Björn Ordförandeur Kalendariet

i morgon
Ingen Måndagspraktika

on 12 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 14 dec
Milonga på Chicago + WS

on 19 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 21 dec
Milonga på Chicago med julavslutning

fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
Stockholms Tangofestival 2018

Visa alla »

ur Aktuellt

Ingen Måndagspraktika 10/12 Tyvärr blir det ingen måndagspraktika 10/12 eftersom l... »

Jubileumsbok Tango Norte 30 år Till vårt 30 års jubileum ger Tango Norte ut en Jubileu... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)