Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Styrelsen

Alla tangovänner!

Att dansa in det nya året har för många blivit något av en tradition. Det märktes på de välbesökta tangofesterna under nyårsfestivalen. Natt efter natt var de fullsatta av glada och inspirerade deltagare från när och fjärran. Milongorna var genomgående lyckade med sagolika dansuppvisningar av gästlärarna!

En stor eloge till lärarnas entusiasm, professionalism och engagemang på dagarna under olika workshops. De lärde ut mycket användbara koncept. Innehållsmässigt var festivalen ett lyft och enligt preliminära beräkningar gav festivalen ett positivt resultat! Mediatäckningen fungerade väldigt bra. Vi lyckades uppmärksamma flera tidningar om Tangofestivalen och vi även fick ett inslag om tango i Sveriges Radio.

På föreningens vägnar riktar jag därför nu ett stort tack till samtliga festivalarbetare med vilkas krafter, tid, energi och glädje vi kunde övervinna ”allt” och genomföra en mycket lyckad tangofestival, cuesta arriba, men ändå! Ett stor tack också till B-M Westerlund, E Hefter och A-C Holmer som så generöst överlät sina hem och tog hand om våra gästlärare på bästa tänkbara sätt. Muchísimas gracias!

Samtidigt kan man konstatera att vi under det gångna året (2004) lyckats vända föreningens tidigare års underskott till ett bättre resultat tack vare:

  • diverse ”åtstramningsåtgärder”
  • noggrannare planering och bättre uppföljning av vår verksamhet
  • frivilligt, intensivt och målmedvetet arbete från volontärerna
  • arbetsgruppernas insatser
  • alla ni som aktivt deltagit och stött våra evenemang, etc, etc.

Mycket återstår ännu, som lokalfrågan, att ordna fler praktikas, klasser, fester, etc. För att förverkliga det och mycket mer behövs var och ens deltagande. Det finns eldsjälar som snurrar hjulet, men som jag sagt tidigare får de inte bränna ut sig.

Därför, käre medlem, om det är något du gillar/inte gillar anmäl dig till de olika arbetsgrupperna och var med och påverka/förändra. Kom in i tangofamiljens arbetande kärna. Välkommen med nya idéer!

Avslutningsvis tackar jag för det gångna året och önskar er ett Gott Nytt År. Trots tidigare ”smolk i glädjebägaren” ser jag fram emot ett nytt verksamhetsår i Tango Norte där vi får träffas och dansa med varandra.

Vi ses på dansgolven!

¿Graciela Soria?

Ordförande Svensk-Argentinska tangoföreningen, Tango Norteur Kalendariet

må 23 jul
Sommartango

må 30 jul
Sommartango

må 6 aug
Sommartango

må 13 aug
Sommartango

on 22 aug
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

on 29 aug
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.
Visa alla »

ur Aktuellt

Fredagskvällar på Chicago! kommer det att bli även denna höst! nu i Tango Nortes r... »

Sommartango Under sommaren dansar vi om måndagskvällarna! Det blir... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)