Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Styrelsen

Händelserik och stämningsfull tangosommar

Alla tangovänner!

Först vill jag tacka Ewa Thibaud som gjort/gör ett stort och bra arbete med tidningen och önskar den nye redaktören Ruben Ciano lycka till.

När ni får det här är de härliga utedansmilongorna vid Stora Skuggan liksom all utedans över. Skansen har uppskattningsvis haft 1 000 besökare på de fem kvällarna, varav drygt 150 deltagare på varje introduktion. Fantastiskt!. Skansen, liksom vi, är mycket nöjda över samarbetet och förberedande diskussioner om nästa års evenemang kommer att föras redan nu i höst. Tack till alla som hjälpt till och medverkat i projektet. Särskillt tack till vår framgångsrike projektledare Joel Ståhl.

Även Eriksdalsbadets representanter är mycket nöjda över samarbetet med vår förening. Därför inbjöd de oss till den fina avslutningsfesten med levande orkester den 11 augusti.

I höst har vi två fina, stora och inspirerande lärarbesök från Argentina. I september Elina Roldän och ”El Pibe” Sarandí. I oktober kommer Claudio Hoffman och Pilar Alvarez.

Missa inte deras workshops/klasser och dansuppvisningar! Vi har även en del spännande interna kurser med våra eminenta instruktörer. Anmäl dig via kalendariet redan nu.

”Tangofestival Stockholm 2004”, årets sista och största händelse närmar sig. Det blir fem dagar fullspäckade med tango och framförallt social samvaro. Som vanligt bygger utförandet av detta jätteevenemang på frivilliga insatser. Dessa eldsjälar är redan i full gång … men får inte slita ut sig. Det är därför bra om även du kan dela med dig av din tid. All hjälp är uppskattad, i stort och smått. Vill du bidra med något, anmäl dig till de ansvariga för respektive evenemang.

Vi ses på dansgolven!

Graciela Soria

Ordförande Tango Norteur Kalendariet

må 27 nov
Måndags-Temapraktika

on 29 nov
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

må 4 dec
Måndags-Temapraktika

on 6 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

må 11 dec
Måndags-Temapraktika

on 13 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.
Visa alla »

ur Aktuellt

Problem med inloggning? Har du problem med att stanna kvar inloggad? Då vill ... »

Stockholm Tango Festival 2017 29/12 -1 /1 går årets festival av stapeln! Du kommer vä... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Övrigt »

Kvarglömda saker »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)