Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Styrelsen

Alla tangovänner!

Tangons hänryckande musik fångade mig först redan i barndomen. Den kom att bli ett exotiskt inslag i vardagen. På senare år ett outtröttlig sökande av sublima ögonblick på dansgolvet. Ögonblick födda av djup samklang med partnern, musiken, glädjen av att dela samma danstak med massor av folk. När jag nuförtiden som tangoinstruktör har glädjen och äran att introducera andra människor i tangon tar det genast en ännu berikande dimension till … Vill du också uppleva det? Vill du dela med dig av dina goda kunskaper och gedigna erfarenhet av tangodans? Skriv några rader till kurs@tangonorte.com. Vi behöver flera som jobbar aktivt i föreningen.

Tangofestivalen vid nyår närmar sig med massor av dans, workshops/klasser, tangofester och social samvaro. Festivalen hålls i sin helhet på Dieselverkstaden, ett kulturcentrum som skapats i Atlas Copcos gamla industrilokal. Från att ha varit en monteringsverkstad för jättelika fartygsmotorer är idag dessa stora lokalytorna mycket fina och moderna konferens- och konsertlokaler. Det finns även restaurang och Caffé i byggnaden.

Samtliga bokningar görs via hemsidan och det finns fortfarande lediga platser. Skynda dig och tänk även på att om vi skall få ihop bokslutet måste vi alla hjälpas åt. Välkomna allihopa!

Allt arbete med festivalen är som sagt i full gång men fler krafter behövs. Vill du anmäla dig till festivalgruppen eller har du frågor om vad som behöver göras, skriv till graciela@tangonorte.com eller festivalinfo@tangonorte.com. All hjälp är guld värd!

Nu till någonting helt annat. I förenlighet med föreningens värderingar och på förekommen anledning påminner vi om att var och en som deltar i föreningens evenemang förväntas alltid uppträda med hyfs och respekt gentemot andra närvarande. Medlemmar och gäster skall alltid känna sig trygga och respekterade vid och omkring föreningens evenemang. Detta är tråkigt att skriva om då detta är en självklarhet som inte borde behöva påpekas.

Till sist en glad påminnelse till alla om att vi faktiskt har demokratisk dans på våra prácticas/tangofester. Dvs att även kvinnorna bjuder upp till dans.

Vi ses på dansgolven!

Graciela Soria, ordförande Svensk-Argentiska Tangoföreningen (Tango Norte)ur Kalendariet

i dag
Milonga på Chicago + WS

on 19 dec
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.

fr 21 dec
Milonga på Chicago med julavslutning

fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
Stockholms Tangofestival 2018


fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
STOCKHOLM TANGO FESTIVAL 2018


fr 28 dec - ti 1 jan, 2019
Milongapass

Visa alla »

ur Aktuellt

Jubileumsbok Tango Norte 30 år Till vårt 30 års jubileum ger Tango Norte ut en Jubileu... »

STOCKHOLM TANGO FESTIVAL 2018 Nyårsfestival! årets höjdpunkt! Se programmet här!! »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)