Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...
Cookie information
Cookie Troubles (english)

Visste du att...

Vi håller på att göra om hemsidan från grunden. Ambitionen är att snygga upp den gamla men framförallt att underlätta administrationen av hemsida, medlemsregister, kurser och annat.

Det blir några stora synliga skillander:

  • Individuella användarnamn och password. Var och en kan därmed adressändringar och inställningar; till exempel vilka utskick man vill ha. Årsmötet godkände detta för ett par år sedan.
  • Anmälan till kuser genom att kryssa för dem man vill gå. Man kommer också på sin personliga sida se vad man är anmäld till, vilka betalningar som finns registrerade, och om man eventuellt är försenad med något.
  • Vi kan delegera skötseln av websidan till olika personer på ett bättre sätt. Den som är ansvarig för ett evenemang eller en del av websidan kommer i princip att kunna redigera informationen om detta själv.
  • Vi hoppas kunna införa OCR-nummer för betalningar, vilket skulle minska kassörens arbete rejält. Kanske också betalning med betalkort. Vi får se....
  • Förmodligen införs någon sorts ”låneregister” för allt från ljudanläggningar till videoband, så att vi bättre kan hålla reda på alla tillgångar.
  • All grundinformation blir på svenska, spanska och engelska. Brödtext/artiklar kommer däremot i huvudsak att finnas bara på svenska.

Åtta personer jobbar just nu med detta. Mer information kommer på hemsidan när det är dags att byta. Då byts allt på en gång. En gissning är att den nya sidan är igång efter nyår. Håll utkik!ur Kalendariet

i dag
Sommartango

må 23 jul
Sommartango

må 30 jul
Sommartango

må 6 aug
Sommartango

må 13 aug
Sommartango

on 22 aug
Onsdagspraktika med instruktion på nybörjarnivå.
Visa alla »

ur Aktuellt

Fredagskvällar på Chicago! kommer det att bli även denna höst! nu i Tango Nortes r... »

Sommartango Under sommaren dansar vi om måndagskvällarna! Det blir... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Kvarglömda saker »

Övrigt »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

(Logga in för övriga forum)