Kalendarium

Praktika med instruktion på medelavancerad nivå

DJ: Aldo Villanueva
onsdag 16 september kl 18.30–21.30
Alviks Medborgarhus, Brommasalen

Första timmen Instruktion på medelavancerad nivå på tema Musikaliska Variationer. Instruktör Gunilla Rydén professionell danspedagog och organisatör av Skeppsholmsfestivalerna Otono och Primavera. Passa på!

Därefter dansar vi tillsammans!

Vi följer förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Antalet gäster är begränsat - så att vi säkrar 50-personersgränsen. Vi litar på att du avstår från att deltaga om du känner dig det minsta sjuk! Platserna bokas parvis. Klicka för att se våra fullständiga Corona-regler. Boka och betala i förväg Ev. kan det bli ett fåtal drop-in platser -för par - om det finns platser kvar på onsdag.

Välkommen att dansa med oss!

Värd: Gunnar StahreOm bokningen: När bokningen öppnat och du loggat in dig syns "Boka plats"-knappen här nedanför. Klicka på den! Sök efter din tilltänkta partner och klicka för den rätta. Du måste kunna hens namn och hen måste vara medlem i Tango Norte. Ni får sedan båda ett bekräftelsemail. Var och en betalar för sig i kundkorgen.

Du som ännu inte är medlem registrerar dig (se vänsterspalten) - sedan kan du eller din danspartner genast boka in dig. I kundkorgen får du sedan välja på att bli medlem eller att betala en mindre bokningsavgift.

Singelanmälningar accepteras inte nu i Corona-tider. Hittar du inte din tilltänkta partner? Boka inte in dig som singel utan maila oss! Om du inte minns ditt användarnamn eller har problem maila: webmaster@tangonorte.com

Kostnad: 70 kr per person.
Max antal deltagare: 22 par.

Bokningsperioden avslutades onsdag 16 september kl 12.

Om du har frågor angående evenemanget, kontakta Eva Lindroth eller Gunnar Stahre.

Tillbaka »