Kalendarium

Praktika med instruktion på grundnivå och mera

DJ: Mathias Denk
onsdag 22 september, 2021 kl 18–21.30
Alviks Medborgarhus, Brommasalen

Första timmen 18 - 19: Instruktion på grundläggande nivå med introduktion också i Milongastil.

Instruktörer: Alicia Hernáez och Andrés Kuajara

Från 19.00 dansar vi alla tillsammans!

Kom och dansa med oss! Vi erbjuder Stockholms bästa dansgolv med mjuk tangoparkett under dina fötter. Salen är stor och luftig så du och din partner kan lätt hålla fysisk distans till de andra paren.

Boka i förväg. Enligt de nya reglerna från uthyraren Alviks Kulturhus kan tillträde endast ges till deltagare med i förväg bokade platser. I Brommasalen får högst 50 anmälda personer tas emot. Bokning/anmälan till denna praktika sker genom att för- och efternamn fylls i här: https://doodle.com/poll/y43f6csnmztdev78?utm_source=poll&utm_medium=link

Bokade platser betalas i entrén med kort, swish eller kryss på entré- och belöningskort.

Kostnad: Medlemmar 80 kr och ännu icke medlemmar 100 kr.

Välkomna!

Värd: Gunnar StahreHur jag bokar plats till praktikan: Tryck på den färgade länken ovan - scrolla ned så att du ser listan - och därefter på plustecknet i den ruta som visas och skriv ditt för- och efternamn på den öppnade raden. Sätt kryss i rutan efter ditt namn och tryck på send. Du kan senare klicka på länken (den färgade raden ovan) för att kolla att du är bokad eller avanmäla din bokning. OBS! Det är inte nödvändigt att skapa ett doodle-konto eller logga in!

Max antal deltagare: 50 personer.

Tillbaka »