Kalendarium

Onsdagspraktika med inledande WS av Julieta Qüesta!

DJ: Rolf Södergren
onsdag 18 maj kl 18–21.30
Alviks Medborgarhus, Brommasalen

Första delen 18:00 - 19:30: Inledande Workshop med den argentinska gästläraren Julieta Qüesta som instruktör och med efterföljande praktika. Pop-up: Skor & Kläder från Barcelona Tango Showroom!

Julieta Qüesta är född och uppvuxen i Argentina. Tangon har varit hennes följeslagare sedan mer än tjugo år och sedan en tid bor och undervisar hon i Stockholm.

Hon behärskar både följar- och förarrollen och fokuserar på olika stilar av såväl tango som milonga och vals. WSen hålls så att den passar alla nivåer!

Läs mer om Julieta på hennes egen hemsida www.julietaquesta.se!

Det krävs ingen föranmälan till denna WS. Det är en ren drop-in WS till priset 150 kr per person (kort eller swish) och i priset ingår också den följande praktikan (från 19.30).

Från 19:30 dansar vi alla tillsammans till musik av DJ Rolf Södergren!

Kom och dansa med oss! Vi erbjuder Stockholms bästa dansgolv med mjuk tangoparkett under dina fötter. Salen är stor och luftig så du och din partner kan lätt hålla fysisk distans till de andra paren om ni så önskar.

Betalning endast för praktikan 19.30 - 21.30 sker också i entrén med kort, swish eller kryss på entré- och belöningskort.

Pris: Medlemmar 80 kr och ännu icke medlemmar 100 kr.

Välkomna!

Värd: Gunnar Stahre och Lars-Erik Blomgren

Tillbaka »