Startsida

Kalendarium
Aktuellt
Forum

Om föreningen
Grupper
Allt om tango
Länkar

Registrera dig
-- Bli medlem


Medlemsnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

 

English menues, please

 
   
Hjälp för dig som är...

Cookie information
Cookie Troubles (english)

Registrering av externt evenemang

Om du är extern arrangör och av Tango Norte har fått ett särskilt namn och lösenord kan du här nedan fylla i uppgifterna för dina evenemang och skicka dem till oss för annonsering i kalendariet. Det tar oftast mindre än en dag innan uppgifterna syns i kalendariet, men det kan i enstaka fall ta längre tid.

Vi förbehåller oss rätten att inte publicera evenemang och att fritt redigera i texten, t ex vad gäller stavning och disposition, så att den stämmer in med resten av innehållet på Tango Nortes sajt.

Obs! Läs detta noga: om det är du själv eller den organisation du representerar som är arrangör ska detta inte anges någonstans. Uppgifterna infogas automatiskt. Samarbetar du med någon som har det organisatoriska huvudansvaret, måste detta dock anges under Beskrivning (men bara då). Du ska inte heller ange adress, vägbeskrivning eller telefonnummer till lokalen i brödtexten – detta infogas också automatiskt när du väljer lokal från menyn. Om din lokal inte finns med på menyn, skriv ett meddelande till webmaster@tangonorte.com så lägger vi till den.

Anv.namn:
Lösenord:
Typ:
Om evenemanget bara är för vissa nivåer, kryssa då i lämpliga rutor nedan. Om evenemanget är för alla nivåer, kryssa då inte i alla rutor, utan lämna dem tomma.
Nivåer:
grundnivå
fortsättningsnivå
medelnivå
medelavancerad nivå
avancerad nivå
I fältet här nedan anger du evenemangets titel. Gör den så kort som möjligt. Inkludera inte din organisations namn, inte heller såna saker som "Kurs i argentinsk tango", "Argentinsk tangoafton". Sådant är överflödigt och redigeras bort.
Titel:
Ange ledare/lärare/artist/DJ här nedan, om sådan finns. Lämna annars fältet tomt. Obs: ange bara namn, inte några värdeomdömen eller någon reklamtext. Du ska heller inte ange din organisations namn här. Skriv "DJ" framför namnet på den som DJ:ar.
Med:
Land:
Region:
När du väljer lokal får du automatiskt med adress, karta och vägbeskrivning.
Lokal:
Här nedan anger du start- och sluttid för ditt evenemang. Obs! Om det är en kurs som sträcker sig över mer än en dag, ange då bara den första dagens start- och sluttid, och ange sedan vilka ytterligare datum och tider det rör sig om under Beskrivning, gärna med hjälp av en punktlista (se Skrivhjälp).
Börjar:
Slutar:
Beskrivning: En beskrivning av evenemangets innehåll. Texten kan vara hur lång som helst, men du skall alltså inte ange arrangör, lokal, adress, vägbeskrivning, telefon, kostnad osv i det här fältet.

Om det finns någon typ av avgift (golvavgift, inträde, biljett, kursavgift, etc) så ska den anges här nedan. Noll betyder att evenemanget är helt gratis! Obs! Finns det flera typer av biljetter/avgifter, ange icke-rabatterat pris för icke-medlem, alltså det högsta möjliga priset.
Avgift: kr per person
Om evenemanget har ett maxantal deltagare anger du det här nedan. Noll betyder obegränsat antal deltagare.
Max deltagare: personer

Innan du klickar på Spara måste du kontrollera att alla uppgifter är korrekta. Du kan inte ändra dem i efterhand. Kontrollera också att du inte angivit arrangör, vägbeskrivning, telefon, kostnad, pris på fel ställe. Om såna uppgifter står på fel ställe eller är dubblerade kan det medföra att evenemanget inte publiceras.


ur Kalendariet

i dag
Årsmöte 2023

fr 31 mar
Milonga på Chicago

ti 4 apr
Milonga musical seminarium

on 5 apr
Onsdagspraktika i Alvik

on 12 apr
Onsdagspraktika i Alvik

fr 14 apr
Milonga på Chicago
Visa alla »

ur Aktuellt

Orquesta La Juan D´arienzo i Alvik 13 maj Lördag 13 maj har vi återigen glädjen att ha den fantas... »

Årsmöte 2023 Alla medlemmar i Tango Norte önskas varmt välkomna till... »

ur Öppet Forum - senaste Ämnena

Övrigt »

Reklam för andra arrangörers evenemang »

Reklam för Tango Nortes evenemang »

Kvarglömda saker »

Mailutskick till alla medlemmar »

(Logga in för övriga forum)